Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، شهید سید محمد رضا دستواره، زاده ۱۳۳۸ در تهران، تحصیلات خود را تا اخذ مدرک دیپلم متوسطه ادامه داد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی در دوازدهم آبان ۱۳۵۸ وارد سپاه پاسداران شد.

در دی ماه همان سال به مناطق آشوب زده غرب کشور رفت و در کنار احمد متوسلیان، مشغول خدمت در سپاه پاوه شد. به دنبال آزادسازی مریوان در خرداد ۱۳۵۹، به دستور متوسلیان، مسئولیت واحد پرسنلی سپاه ناحیه مریوان را بر عهده گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از تشکیل تیپ ۲۷، به مسئولیت واحد پرسنلی این یگان منصوب شد. دستواره با همین سمت در نبردهای فتح المبین و الی‌ بیت‌المقدس شرکت کرد و پس از تهاجم اسرائیل به لبنان در سال ۱۳۶۱، به اتفاق همرزمانش در تیپ ۲۷ محمد رسول الله (ص)، عازم سوریه شد. وی در نبردهای رمضان، مسلم بن عقیل، والفجر مقدماتی، والفجر ۱، والفجر ۳، والفجر ۴ و عملیات آبی- خاکی خیبر با سمت مسئول محور و سپس فرماندهی تیپ ۳ ابوذر لشکر ۲۷، حضوری فعال داشت. پس از شهادت شهید همت و انتصاب عباس کریمی به سمت فرماندهی لشکر ۲۷، دستواره به عنوان قائم مقام لشکر منصوب شد. سرانجام روز ۱۳ تیرماه ۱۳۶۵، طی عملیات کربلای ۱ در جبهه مهران، بر اثر انفجار گلوله خمپاره دشمن به شهادت رسید.

شهید محمد رضا دستواره در آستانه شروع عملیات کربلای ۱ در تاریخ نهم تیر ۱۳۶۵ سخنان حماسی، آتشین و شور آفرینی را برای رزمندگان اسلام ایراد کرد که به مناسبت سالروز شهادت ایشان منتشر می‌شود:

«ما اگر امروز دستمان به ضریح ظاهری امام حسین (ع) نمی‌رسد، ولی خدا شاهد است که با جنگیدنمان و با ادای تکلیف کردن در مقابل خون شهدا، در دامن آقا امام حسین (ع) قرار داریم و امام حسین (ع) می‌گوید حالا که شما در کربلا نیستید، من می‌آیم به کربلای شما.

خداوند انشا الله به این مردم و به این امت حزب‌الله، توفیق عنایت کند که چقدر زیبا، حسین (ع) را رهبر قرار داده‌اند. اگر ما رسالت خودمان را خوب به انجام برسانیم، زمینه ظهور امام زمان (عج)، زمینه عدل، زمینه داد، زمینه حرکت حقه اسلام را فراهم کرده‌ایم و اگر سستی کنیم و اگر تعلل کنیم، زمینه حکومت کفر و استکبار را فراهم کردیم و چقدر زیبا در پشت سر حسین (ع) و حسین زمان گام برمی‌دارند.

برای ما یک‌چیز مطرح است و آن عظمت اسلام است. برای ما یک‌چیز مسئله است و مهم است و آن دفع تجاوز است و دفاع از ناموس و دفاع از کیان و دفاع از دین برای ما مطرح است.

ما مدیون بسیجی‌ها هستیم. جنگ را این‌ها می‌گردانند. فقط اسم ما بزرگ است ولی کار بزرگ را آنها می‌کنند. با این حال به‌واسطه درس و خطی که از امام گرفته‌ایم، امروز این‌گونه اعمالمان را نباید ایثار بنامیم، چراکه ما در مقابل خدای بزرگ، خود را نمی‌بینیم که ایثار کنیم.»

کد خبر 5530454 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس دفاع مقدس جنگ تحمیلی عملیات کربلای 1 کونیکو یامامورا معرفی کتاب سبا بابایی کتاب و کتابخوانی تازه های نشر دفاع مقدس حوزه هنری انتشارات سوره مهر ترجمه بنیاد ملی بازی های رایانه ای بازی های رایانه ای محمد مهدی اسماعیلی دفاع مقدس جنگ تحمیلی ادبیات کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۴۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشییع و خاکسپاری شهید رنجنوش در دارالمومنین و دارالمجاهدین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ امروز و در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)، پیکر شهید محمد رنجنوش، با حضور مردم درالمومنین و دارالمجاهدین همدان از پیاده راه میدان امام خمینی تشییع و پس از پیمودن مسیر خیابان شهدا، در گلزار شهدای همدان آرام گرفت.

حاج محمد رنجنوش، شهید تازه شناسایی شده، متولد یکم فروردین ۱۳۴۰ در روستای قوره جینه کبودراهنگ است.

والدین این شهید گرانقدر به دیار باقی شتافتند و همسر بزرگوار شهید دو فرزند پسر شهید رنجنوش را پرورش دادند.

حاج محمد رنجوش از شهدای جاویدالاثر تیپ ۳۲ انصارالحسین همدان، ۱۲ اسفند ۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی کربلای ۵ شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل شد.

روستای قوره جینه کبودراهنگ در دفاع مقدس در حالیکه فقط ۵۰ خانوار داشته، ۱۴ شهید و بیش از ۷۰ جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

دیگر خبرها

  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • در سوگ صادق آل محمد
  • شهر کریمه اهل بیت(ع) سوگوار صادق آل محمد(ص) شد
  • تشییع و خاکسپاری شهید رنجنوش در دارالمومنین و دارالمجاهدین
  • عزاداری مردم آذربایجان غربی در سوگ شهادت امام صادق(ع)
  • تشییع و خاکسپاری پیکر شهید رنجنوش، هم اکنون در همدان
  • تشییع و خاکسپاری پیکر شهید رنجنوش، دقایقی دیگر در همدان
  • گرامیداشت از سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) در کابل
  • ۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • محمد حسین میثاقی به سیم آخر زد | همه چیز به سن و سال نیست شما بیجا می‌کنی که...